Laser Gravering

Norups Gravering A/S

Topklasse Laser Gravering og Udskæring

Hos Norups Gravering har vi brugt, rotations gravering siden i 1990. Men tiderne har ændrede sig og vi har nu investeret i en, Co2 laser engraver/cutter. Det har åbnet op, for en masse nye muligheder for os. Som betyder nye muligheder, for jer som kunde.

Med Vores nye maskine, har vi nu mulighed for, at gravere og skære i flere materialer og tykkere enmer end vi har haft før.

Vi er lige nu igang med, at teste en masse forskellige materialer. Vi tester dagligt nye og spændende materialer, fordi vi gerne vil levere de bedste produkter, i de bedste materialer til vores kunder.


Vi kan laser gravere både bogstaver, tekst, tegn, tal, logoer, QR-koder og meget mere. Vi har taget er lille udpluk, af skilte vi har lavet indenfor det sidste år, som vi mener, viser vores ekspertise og muligheder, indenfor gravering. Skiltene er både udskårdet og graveret på vores laser.


Vi yder desuden gravering også udskæring, af enmer til vores kunder. Vores laser kan uskære mere eller mindre alle 2D forme, alt fra firkanter, cirkler, trekanter, og meget mere kompliceret former.

Med vores meget præcise maskine kan vi uden problemer, skrære dine ønsker ud i alt fra Akryl, træ, plast. Så om i ønsker jeres logo udskrået og samlet i et eller flere lag farvet akryl til kontoret eller, om i ønsker udskæring af dele, til udvikling eller produktion af jeres produkter, så står vi klar med prisvenlige løsninger til lige netop jeres situation.


Hvis i har nogle spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os.

Skilte med QR-kode og KKS-nummer, Gravet med C02 laser

TRYK PÅ BILLEDE FOR AT SE FULD STØRRELSE

Skilt graveret med C02 laser

TRYK PÅ BILLEDE FOR AT SE FULD STØRRELSE

Logo Gravet i 3mm akryl med C02 laser

TRYK PÅ BILLEDE FOR AT SE FULD STØRRELSE

Har i spørgsmål?

I er velkommen til, at kontakte Norups Gravering, hvis i har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores produkter. Vi står klar til at klarlægge dine muligheder for jer.